Sunday, March 29, 2009

bersantai gituuuuuuuuuuu

alahai.....np ko kecik.....bepuluh andai dh ha.....alahai..cian aku tgk bdk ni...cmne ni nad???parah dh ni bile kcik dh start kuo puitis2 dh ni...abis la pasni blog ni jd blog airmata...hahahahaha.....ok dh...nway aku nk cter pasal semlm aku kcik jah fifidflowerbontot g kntn..kitorg pinjam kete mr.alip (tengkiu la ek mr.alip bg kitorang pulun kete kesayangn kamoo)..memule pepg tu jer dh jenuh aku kerah bdk2 ni bgun g ciap2 coz aku nk g blajor moto dlu....ida pon numpang gak pastu dak angah amik die..punye le rushing nk g blajor moto...sampai leh sesat2..haha..sampai jer kene plak tgu turn lpas bdk kelayakan moto wat..fuh jenuh tu nk tgu.....cian aku tgk memasing muke dh cm cencorot ..tensen tgu aku...sory la ek korang..nasib korang la kene tgu aku lelame cenggitu..xpe la bile lg korang nk bg semangat kat aku kn..tgk aku bwk moto..tp fail jer aku bwk..break emergency sekali jer aku wat jd..haha..ida gak power giler..

tu aku xcited nk bwk moto..kecik jah fifi jenuh dok tgu aku..

ha tu ida bawak relax jer...:P


lepas blajor moto..kitorg g sure heboh..fuh...giler la lecak abis teruk kaki kitorang..yg dak fifi time2 ni le slipar nk putus la tanggal la...yg jah plak..time2 ni la kaki melecet...aku ngn kecik gak lex jer..hero kn kite kecik..haha..kat sure heboh kitorang g sume booth2 jupe wahid senario ngn sape tu yg belakon cinta untuk ain eh..ala mak lupe nme die..sape ek...ha que haidar..aduyai..punye payah nk igt nye...rendah jer mamat tu...kecik beli hmetro..aku beli lip gloss silky gurl..masing2 g xde sen..tgk jer la leh..nk pulun beli mcm2 nk bayor gune ape kn...last skali kitorg g tgk kumpln yg meng geng starz tu..ala 1 nation mc kot aku pon x bp igt tp memg syok gler...diorg nari n nyanyi memg best oo....jah x ganjak tu...aku xleh handle dah panas nk mati..dh la sememang nye itam kang teros rentong abis....xtahan tu pnas nye bkn maenan..trus aku ajak kecik g masok tpt hotlink..kcik beli no mxs...lepas jah dh tol2 puas ati tgk persembhn diorg..


kitorang kat restoren taj..tp x sempat amik pic mknan coz smpai jer nasi memasing pulun mkn x igt duniaa..smpai ayam jah naek atas peha jah..hahaha..


kitorg gerak la g taj mkn nsi beriyani..tp x syok xde pepedem...tensen jer....lpas mkn2 kitorg g karoke...jah kcik fi masok lu..aku pantang tgk sale2 kat pakson so aku g window shoping dlu jap...lepas aku dh beli ape hajati..aku join diorg ...mak ai...sore bdk2 ni memang power giler..kah kah kah....

lepas karoke..mase yg dinanti2kn..kitorg g balok...wow! memang syok giler..dh sonok2 ni nk mandi..tp ade gak r x syok nye kecik bleh plak bwk skandal die kn..bru nk apy2 ngn die..sib baek skandal kecik baek blanjer air ....org blanjerr jer trus aku ckp baek memanjang..dh aku jah n fi jer mandi..syok la..aku naek atas fi tenggelam dak fi..haha..pdn muke ko fi..aku memang benci ko!!!hahaha....fi dpt tangkap 3 ekor patrick..pastu aku n kecik lepaskn patrick tu..aku dh x larat mandi pedih giler mate pkai lens lg aku x selese..aku ajak diorg naek..hek eleh jah ni memang degil nk mati..xnk naek2..ha ko sudah nye kitorg tgl kn die sorg2...kitorang tukor baju solat ciap2 sume...pastu kitorang gerak balik ump tecinte...penat giler...tp memang sonok giler r.....x sabor dh ni nk tgu dak2 bcs wat khemah kat balok..obie!!!!!kalo ko bace bile nk wat weyh...mekna alin bile ni!!!!!!!haha...


kami di pantai...


kecik pegang patrick..
aku n kecik terjumpe 2 ketol dugong d tepi pantai..kah kah kah..




sekian...


p/s: ida ckp kat angah thanks blanjer n.goreng..ngeh ngeh.. kecik ckp kt skandal ko thanks blanjer air botol yg skg dh betukor rase pon..haha..




10 comments:

Donut said...

owh..kecil pergi hanya menjemput bujal//...sungguh tak kewl

bLeEd BuDdY said...

bukan bujal saje yerr..
ok2...nnt pg lagi jemput semua lak..

bLeEd BuDdY said...

byk la..bujal dtg tanpe di undang ok!!!hahaha...kecik jer memandai ajak...

bLeEd BuDdY said...

haha..ko kerek ek lela...aku ajak semua tp dia je sudi dtg..wuwuwu

hye, im mr. Jay said...

krang tk ajak aku pun.
hampes. picnic tk ajak aku.
ajak bujal je and mat poyo je

bLeEd BuDdY said...

dah ajak lah..maybe pesanan xsampai..sila salahkan bujal ngn mat poyo..

bLeEd BuDdY said...

xde maknenye eh...aku x ajak pon sape2 k g picnic..memg khas tok dak2 pmpn..dh rancang nk apy2 same2..kecik je yg telebih gatal nk ajak...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bLeEd BuDdY said...

blog aku..suke aku la kan..ko igt aku x tau ke sape ko yg tulis ni kan..

bLeEd BuDdY said...

ehh..kata blog sama2..ape lah kau ni..ni cm nk hentam aku jek..huhu