Thursday, February 19, 2009

SAYE MARAH KE?


o0ooo....sabaaaa....nad sabaa nad......
thanx la antu...n d best thing kan kau sendirik yg rename name kau antu....so aku ase memang btol kau antu.klau kau bkn mcm mak wok mesti kau mcm tok dalik....
if ko ase blog kitorang mcm cibai sile la brambus!!!!

walaaaaa....sape yg welc0me hantu mcm kau kat blog kitorang.....da kau bce...pastu kau da ase blog kitorang mcm cibai.kau tnggl kan jejak.seyes mcm sial ok!!
sian kat kau ek..org spell blog.. B.L.O.G bkn b.l.o.k.....kau sape ha? pkerje buruh? atau petani? aku seyes simpati manusia mcm kau.....if kau ase tak puas ati y don't kau dtg dpn aku n confess btape la kau ase kitorang mcm cibai....kau da takde keje kan....abes2 kau bkak blog ni jgk kan....

SILE KAWAL KEMARAHAN ANDA.....OK3......

2 comments:

nurfilzahhanibtmohamad said...

sabo nad....
biase r 2...
diorg sume dengki.

Otit said...

NAD,
SELALU INGAT AYAT2 AKU NI.
"ADA KU KESAH?"

HEHEHE.
GI MAMPOS LA NGAN ANTU TU.
XDE KEJE LEN NAK WAT.
DOK DENGKI KAT ORG LEN JEK.

HIDOP BLOGGER!!