Sunday, August 16, 2009

thannks...

entry kali ni aku nk ckp tenhkiu kat budak 2 ketol ni yg dh bg aku doc yg aku miintk..tp korang aku nye psm still xjln lg...diorg ni dh li dh pon...aku ngn saki baki batch aku kt cni lg..aku ni still tecungap2 nk menyiapkan sistem yg xbp nk jd ni..haish...korang thanks la bg k..if korang nk tlg ciapkan pon leh gak..haha...teringat time kat class kn if minah ni jupe jer kitorang sure gaduh besor r..sampai merajuk ade skali tu..tu pon pasal nad ngn aku ckp we wek wek kt die..die pantang dgor pekataan ni...die memang hangin coz xleh lawan...hahaa..merajok tu..gler r ko ek...ade jer yg wat kite gadoh kan...tp mesti baek pastu cmne2 pon la...haha...yg mamat ni plak..asik la nk ejek aku ngn nod..suke ckp "nod ni ape nod lemak ni"...kalo aku jd nad aku hempap jer die backhand jer...pastu bile kitorang syp die nk mule ckp ng kitorang mule la die g kat aku ckp muke aku ni same mcm icon yg 'awas kawasan kemalangn'..kuang ajar x??agak la kan...kalo die nk sakat kecik die sure ckp"kecik abg sidebun mane..abg bul mane"..nk menangis dk kecik kene ngn die..penah ngis pon..memang ko kan....die suke ckp aku itam...yg itam,yg lemak ni la ko cari time susah...chewah....nak2 time ko teseliuh aritu bising nye mulut ko ckp sakit2 ..mak ai kalah org yg tengah nazak.....ni la manusia yg byk sumbang kenangan kat aku,nad n kcik...

zam ara igt kitorang x??

khas tok yan thanks sgt2 msg2 tye kabor kitorg..igt yan kat kitorang kan yantoi...







3 comments:

ara ammaRcello said...

uish..special entry tuk aku??..
waa terharunye..hihihi..

.:**IzYan da bIg aPpLe d0nuts**:. said...

xmo yantoi!!hikhikhik..yela..sure ingt korg..korg mmber 1st kte knl dr minds lg..

Donut said...

lawa langsir akak kau jahit.
huhu~sesuai gile kat tingkap aku.